Termeni si conditii

PREAMBUL

Website-ul gazduit pe domeniul www.livraripentruacasa.ro este administrat de catre Societatea AGENȚIA DE PRINT ȘI TIPAR S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul inJud. Timiș, orașul Timișoara, Bd-ul Take Ionescu, nr. 51, spațiul nr. 2, cu numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis J35/2693/02.11.2012, avand CUI RO30862768 si fiind reprezentata legal de administrator Pascu Călin-Ionuț, denumita in cele ce urmeaza “AP”. Pentru orice informatii privind raporturile comerciale cu site-ul nostru, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: comenzi@livraripentruacasa.ro si la numarul de telefon +40 758 418 883, 24h/7.

Prezentul document reprezinta acord de vointa dintre AP si Utilizatori, fiecare clauza fiind citita, negociata, inteleasa si asumata de catre ambele parti, in conformitate cu legislatia in vigoare privind contractele la distanta.

Utilizarea website-ului și a serviciilor www.livraripentruacasa.ro echivaleaza cu acceptarea implicita a prezentelor Termene si Conditii, a Politicii de Confidentialitate, Politicii privind Cookies etc. asa cum apar ele pe domeniul www.livraripentruacasa.ro. Acceptarea Termenilor si se realizeaza fie prin bifarea check-boxului corespunzator de pe Website, fie prin simpla utilizare a Website-ului.

Aceste documente pot fi modificate unilateral de catre AP, cu informarea prealabila pe e-mail a Utilizatorilor cu 5 zile calendaristice inainte ca modificarile realizate sa opereze. Daca nu sunt de acord cu modificarile operate Utilizatorii sunt rugati sa isi manifeste dorinta de incetare a colaborarii prin stergerea contului de pe Website, dacă este cazul, si/sau prin incetarea in utilizarea Website-ului.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre AP si Utilizatori, se vor aplica Termenii si conditiile disponibile pe Website la momentul producerii diferendului.

In situatia in care nu sunteti de acord cu prevederile prezentului document va rugam sa incetati utilizarea Website-ului.

Unele servicii, concursuri, oferte sau functionalitati oferite de Website pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarei noi utilitati, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea sectiunii respective.

 

1. DEFINITII

Atunci cand sunt folositi in prezentul document, urmatorii termeni vor avea urmatorul inteles:

 1. AP– societatea AGENȚIA DE PRINT ȘI TIPAR S.R.L., avand datele de identificare din Preambul;
 2. Website – site-ul, continutul, disponibil la adresa web www.livraripentruacasa.ro  si orice subdomenii ale acestuia;
 3. Utilizator – orice persoana care viziteaza Website si navigheaza pe acesta;
 4. Newsletter – orice e-mail primit de Utilizator, avand caracter informativ sau de marketing și publicitate cu privire la serviciile Website-ului, fără ca aceste informatii să angajeze contractual vreuna dintre parti;  

2. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

2.1.Accesul pe Website

Website-ul poate fi accesat de catre orice persoana cu varsta peste 18 ani, in scopul informarii despre continutul acestuia si/sau in scopul inregistrarii unui cont. Utilizarea Website-ului in orice scop ilegal sau imoral este interzisa. AP va avea dreptul de a interzice accesul in cadrul Website-ului a oricarei persoane care nu respecta dispozitiile prezentului document, buna cuviinta sau prevederile legislatiei in vigoare.

Activitatile de tip phishing, cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol Website-ul si Utilizatorii acestuia, a serverului care il gazduieste, securitatea informatiilor etc. sunt strict interzise. Utilizatorii sunt de acord sa suporte orice costuri aditionale legate de utilizarea Website-ului (servicii Internet, bancare), precum si orice pierdere financiara rezultata prin folosirea neautorizata a website-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in activitatea lor nu este permisa folosirea oricaror metode tehnice si tehnologice de a obtine acces la serverul Website-ului sau de a-l incarca pe acesta in mod nejustificat cu fisiere supradimensionate si/sau de a interveni in orice fel in functionarea Website-ului sau de a cauza disfunctionalitati ale acestuia. Daca se suspecteaza sau se dovedeste utilizarea de virusi, malware, alte metode automate de phishing s.a. de catre un Utilizator, Administratorii Website-ului isi rezerva dreptul de restrictiona accesul la Website corespunzator IP-ului daunator si de a obtine despagubiri pe cale legala.

2.2.Newsletter-ele

In momentul in care Utilizatorul/Clientul plaseaza comanda poate fi intrebat si poate opta in vederea primirii de newsletter/e-mail-uri/SMS-uri promotionale la adresa de e-mail/numărul de telefon furnizate.

Utilizatorul isi poate modifica ulterior optiunea cu privire la primirea de newsletter/comunicări promotionale fie prin accesarea link-ului de dezabonare inclus in newsletter-ele LivraripentruAcasa, fie prin contactarea directa a AP la adresa de e-mail: comenzi@livraripentruacasa.ro

Dezabonarea de la primirea newsletter-elor nu echivaleaza cu renuntarea la acordul dat privind acceptarea termenilor si conditiilor si a Politicii de Confidentialitate.

Utilizatorii Website-ului au obligatia:

a) sa foloseasca Website cu buna credinta, numai in scopul informarii cu privire la produsele si/sau serviciile oferite;

b) sa respecte legislatia in vigoare in ceea ce priveste interactiunea lor cu Website-ul;

c) sa respecte prezentele termene si conditii;

d) sa foloseasca Website-ul numai in scopuri morale si licite, in acord cu scopul pentru care acestea au fost creata si tinand cont de eventualele indicatii, precautii sau restrictii legate de utilizarea acestuia.

2.3. Utilizarea Website-ului

Website-ul www.livraripentruacasa.ro este un website care intermediază cumparaturile efectuate de livratori independenti pentru tine si cei dragi, în condiții de maximă singuranță și cu o acoperire teritorială extinsă.

Pașii plasării comenzii sunt următorii:

 1. Ne contactezi;
 2. Ne trimiti lista de cumpărături;
 3. Data și adresa de livrare;
 4. Revenim cu prețul serviciului;
 5. Faci plata online (produse + serviciu);
 6. Facem cumpărăturile pentu tine, conform listei primite;
 7. Igienizăm produsele si plasele de transport;
 8. Livrăm produsele la adresa indicată;
 9. Îți trimitem dovada livrării;
 • Ne contactezi

Ne poti contacta la numerele de telefon din homepage-ul Website-ului, respectiv:

+40 756 092 129 (Ciprian Prune)
+40 758 418 883 (Călin Pascu)
Precum și la adresa de e-mail: comenzi@livraripentruacasa.ro

Primim comenzi și pe pagina noastră de Facebook ”Livrăm acasă în siguranță pentru cei dragi ție” : https://www.facebook.com/Livr%C4%83m-acas%C4%83-%C3%AEn-siguran%C8%9B%C4%83-pentru-cei-dragi-%C8%9Bie-108470910817459/

 • Ne trimiti lista de cumpărături

Dacă decizi să ne furnizezi adresa de e-mail sau ne contactezi prin Facebook Messenger îți putem furniza formularul nostru de comandă. Poți realiza comanda și printr-un document simplu editat de tine (în orice format: Microsoft Word, Notes etc.). Ne poți dicta comanda și la telefon.

 • Data și adresa de livrare

Trebuie să ne specifici data livrării, orice livrare poate fi realizată într-un interval de 4-24 de ore. Tu alegi cât de repede dorești sa îți fie livrate produsele, sigur costul va depinde și de asta, va crește în funcție de rapiditatea serviciului.

Totodată, e necesar să ne furnizezi și adresa unde dorești să îți fie livrate cumpărăturile, specificând toate detaliile necesare efectuării cu succes a livrării.

Livrăm în orice localitate din România, oricât de îndepărtată ar fi. Colegii si livratorii noștri dedicați livrează constant în peste 400 de localităti din țară.

 • Revenim cu prețul serviciului

După ce ne trimiti lista de cumpărături cu produsele dorite, eventual magazinele de unde dorești să fie achiziționate și optezi pentru data, adresa și condițiile de livrare, vei primi prețul serviciului personalizat.

Contravaloarea produselor o plătiți conform estimare comanda si bon fiscal.

Costul serviciului www.livraripentruacasa.ro se calculeaza în funcție de: 

  • Numărul si greutatea produselor cumpărate;
  • Numărul de magazine din care facem cumpărăturile;
  • Distanța pe care o are de parcurs livratorul (oraș principal, magazin, destinație livrare);
  • Termenul de livrare de la comandă. Ex: 2, 4, 48 ore, 3 zile etc;
  • Numărul de locații în care vrei să livrăm;
  • Cerințele speciale pentru livrare, de exemplu: o anumită ore de livrare, modalitatea de ambalare, igienizarea suplimentara in fața beneficiarului etc;
  • Tipul de Abonament contractat. Ex: 1, 4 sau 6 livrari (încă nu sunt disponibile serviciile de tip abonament).
 • Faci plata online (produse + serviciu)

După ce ne confirmi formularul de comanda, care cuprinde contravaloarea cumpărăturilor + serviciul de cumpărături personalizate www.livraripentruacasa.ro, vei efectua plata online cu cardul, prin intermediul link-ului securizat de plată primit de la noi, după de ne confirmi comanda. Plata se efectuează cu ajutorul furnizorului Netopia Mobilpay și i se aplică termenii și condițiile acestuia disponibile la www.netopia.ro

Termenii si Conditii de Plata (cumulative): 

 1. Coș minim cumpărături: 300 lei, TVA inclus
 2. Plata cuprinde contravaloarea cumpărăturilor + serviciul de cumpărături personalizate www.livraripentruacasa.ro
 3. Plata se poate face în RON, EURO sau USD
 4. Acceptam carduri de debit sau credit: Visa sau MasterCard 
 • Facem cumpărăturile pentru tine, conform listei primite

Angajatul AP sau Livratorul Independent va cumpăra produsele indicate de tine de la raft din magazinul indicat sau dintr-un magazin agreat in prealabil. Dacă nu găsește produsele indicate de tine te va anunța telefonic pentru a-i fi comunicate alte opțiuni sau le va înlocui din oficiu cu unele similare, în funcție de cum ați agreat prin formularul de comandă.

 • Igienizăm produsele si plasele de transport

Angajatul AP sau Livratorul Independent va efectua o igienizare cu dezinfectant a produselor ambalate cumpărate și a plaselor de transport a acestora. În cazul în care dorești să optezi pentru o igienizare suplimentară, poți face acest lucru prin formularul de comandă.

 • Livrăm produsele la adresa indicată

Angajatul AP sau Livratorul Independent, va livra cumpărăturile la adresa indicată de tine, în timpul de livrare agreat în prealabil. Destinatarul va fi contactat telefonic în vederea recepționării cumpărăturilor. Clientul primi bonurile fiscale emise de magazine aferente cumpărăturilor efectuate.

 • Îți trimitem dovada livrării

Ulterior livrării, vei primi de la Angajatul AP dovada livrării prin intermediul canalului de comunicare ales de tine pentru plasarea comenzii. Dovada livrării conține și bunurile fiscale emise de magazine aferente produselor comandate de tine (dacă aceștia au obligația eliberării bonurilor fiscale).

3. POLITICA DE LIVRARE

Livrarea cumpărăturilor va fi efectuată de către Angajatul AP sau de către Livratorul Independent, în perioada de timp dintre comanda si livrare, la adresa furnizată de către Client în prealabil. Livrarea va fi efectuată cu anunțarea prealabilă prin telefon a persoanei destinatare a livrării. Ulterior livrării, Clientul care a plasat comanda va primi prin canalul de comunicare prin care a plasat comanda (Facebook messenger, e-mail), dovada livrării, precum și bonurile fiscale aferente cumpărăturilor efectuate emise de magazinele de unde au fost cumpărate produsele.

4. POLITICA DE RETUR

Website-ul www.livrăripentruacasă.ro nu este un magazine online sau un marketplace, AP este un prestator de servicii de intermediere și nu i se aplică legislația privind comerțul electronic.

Raspunderea civila, penala, fiscala sau de orice alta natura legate de produsele achizitionate din magazine apartine acestora, in exclusivitate

Cum plateste AP sumele de plata/retururi catre Client?

Plata se face in maxim 2 zile lucratoare. Banii se returnează doar intr-un cont bancar IBAN valid si doar intr-un cont al titularului cardului prin care a fost procesata plata de catre client, catre AP. Pentru a procesa plata, se trimite numele complet al titularului si contul IBAN valid in care se doreste incasare, pe canalele de comunicare inscrie la punctul 1 al acestei sectiuni.

Prin utilizarea  serviciului va rugam sa folositi formule politicoase si strict privind obiectul colaborarii cu Partenerul Livrator/Persoana care efectuează comanda. Hartuirea Livratorilor si contactarea acestora privind aspect care nu tin de colaborarea comerciala sunt strict interzise si pot conduce la stoparea primirii de comenzi din partea ta și si la socilitarea de despăgubiri.

5. GARANTII TEHNICE

AP nu poate garanta stabilitatea si accesul continuu pe Website. Exista posibilitatea ca, uneori, Website-ul sau sa nu fie accesibil, sa apara erori de conectare sau pe parcusul utilizarii acestuia. Daca in timp ce utilizati Website-ul apare o eroare, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail, pentru a putea rezolva problema intr-un timp cat mai scurt.

Accesul pe Website poate fi uneori restrictionat din cauza lucrarilor de mentenanta, realizarii unor update-uri ale sistemului sau pentru adaugarea unor functionalitati noi.

AP nu poate garanta ca Website-ul, serverul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu au virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, informatii incomplete, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere s.a.m.d., pentru ca uneori astfel de incidente nu pot fi prevenite in timp util din cauza dinamismului domeniilor online.

AP isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului Website-ului.

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Marca „Agenția de Print și Tipar” este o marca inregistrata la OSIM sub numarul 27768 din data de 17.01.2014,

AP este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Website-ului, continutului acesteia, respectiv asupra textelor, imaginilor, continutului video, elementelor de grafica web (design), coduri obiect si coduri sursa, scripturi si asupra tuturor datelor de pe Website. Pe cale de consecinta, Utilizatorii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale AP, sub sanctiunile prevazute de lege.

Este posibil ca Website-ul sa contina materiale a caror proprietate intelectuala apartine unor terti. Utilizatorii si Clientii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale tertilor care sunt titularii acestor drepturi, sub sanctiunile prevazute de lege.

Pentru evitarea oricarui dubiu, se interzice inclusiv reproducerea textului din descrierea serviciilor, AP rezervandu-si dreptul de a actiona in instanta orice persoana care incalca drepturile de autor detinute asupra acestora.

Website-ul poate include link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute sau administrate de AP sau poate folosi social media pentru plasarea comenzilor. Aceste link-uri/ aplicatii au rolul de a facilita furnizarea serviciilor, insa AP nu isi poate asuma responsabilitatea asupra continutului, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de aceste site-uri/aplicatii terte. AP nu intermediaza servicii de comert electronic pentru Utilizatorii, achizitionarea produselor fiind realizata din magazine terțe, fără nicio legatură cu AP.

Daca dvs. ne trimiteti continut protejat de drept de autor sunteti de acord sa acordati AP o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului trimis. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti catre AP un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul pe Website, cata vreme exista Website.

Totodata, garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica si ca sunteti de accord cu exonerarea de raspundere a AP cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat/trimis de dvs. si disponibil pe Website.

Website isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul trimis de dvs., fara informarea dvs.

Prin informatiile trimise în vederea achiziționării produselor/prestării serviciilor Utilizatorii garanteaza ca au dreptul din punct de vedere juridic (inclusiv in ceea ce priveste drepturile de autor) sa foloseasca acest continut si ca acest continut le apartine. Acestia sunt direct raspunzatori in cazul in care, prin informatiile (continutul text), imaginile sau link-urile catre alte site-uri postate etc, aduc atingere, in orice fel, drepturilor oricarei terte persoane fizice si/sau juridice.

Continutul si design-ul Website-ului incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, software, grafica web, add-ons, widget-uri, precum si orice alte date si aplicatii, cu exceptia continutului generat de utilizatori, sunt proprietatea AP sau a colaboratorilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Preluarea oricaror informatii, date, imagini etc. de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, fara acordul scris prealabil al AP este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Atat Utilizatorii, cat si AP, isi asuma obligatia de a pastra confidentialitatea interactiunilor lor ocazionate de activitatea in legatura cu Website-ul/prestarea Serviciilor. Cu toate acestea, Utilizatorii declara ca inteleg si ca accepta ca sunt situatii in care AP vor putea fi obligati, in mod legal, de organe sau institutii ale statului, sa dezvaluie informatii care ar putea fi considerate confidentiale despre utilizatorii sai, daca aceasta cerere este justificata, din punct de vedere legal si/sau in vederea protejarii drepturilor unei terte persoane sau pentru a preveni sau a intrerupe orice activitate ce ar putea avea un caracter ilegal, fraudulos, imoral sau neetic.

7. COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizatorii si Invitatii accepta in mod expres ca datele personale furnizate în vederea prestării serviciului vor fi colectate si prelucrate in scopul indeplinirii scopurilor Platformei (realizarea evenimentelor, listelor de cadouri, notificarea acestora, rezervarea cadourilor de catre Invitati), precum si in orice alt scop pentru care si-au oferit consimtamantul.

Prin navigarea pe Website si utilizarea acesteia va dati acordul implicit si pentru acceptarea Politicii de confidentialitate, va rugam sa o consultati.

8. RASPUNDERE

AP nu poate fi tinuta responsabila pentru daune de orice fel pe care Utilizatorii sau oricare terta parte le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre AP a oricarei dintre obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea serviciilor sale.

Utilizatorii declara ca inteleg si accepta ca nicio informatie existenta pe Website nu reprezinta si nu poate fi considerata ca o oferta de prestari servicii sau de livrare de bunuri din partea AP. Website este un site independent, functioneaza liber, iar misiunea sa este una stricta de intermediere servicii. AP nu este obligat sa se implice in niciun mod in interactiunile dintre utilizatori-magazine-livratori, cu exceptia situatiilor in care se raporteaza o incalcare a prevederilor prezentei si/sau a dispozitiilor legale, si nu ofera nicio garantie privind acestea.

AP nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile din informațiile oferite de Utilizatori (adresă greșită etc.), pentru furnizarea datelor personale ale unor terți (adresă de livrare, număr de telefon, nume, prenume)de catre Utilizatori, fara acordul prealabil al acestora.

In acest sens, Utilizatorii se obliga sa utilizeze Website-ul numai in scopul in care aceasta a fost creat, cu precautie si respectarea oricaror specificatii tehnice sau dispozitii legale, acestia fiind pe deplin responsabil de modul de utilizare a Platformei.

Produsele și serviciile de livrare Website nu au fost produse/realizat și/sau comercializate de către AP.  In nicio circumstanta nu va putea fi antrenata raspunderea AP pentru orice prejudiciu creat de Produsele si Serviciile de livrare comercializate/realizate de furnizori de terți.

Utilizatorii isi asuma riscul in utilizarea Website-ului, AP nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in plasarea sau livrarea comenzilor.

Utilizatorii sunt responsabili de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, directe sau indirecte, cauzate tertilor, inclusiv catre AP , ce rezulta din utilizarea Platformei, oricare ar fi cauza si modalitatea de producere a prejudiciilor.

Website-ul face tot posibilul să faciliteze colaborarea dintre Livratori-Magazine-Destinatari finali.  Cu toate acestea, pot aparea erori, caz in care sunteti de acord ca AP sa fie scutita de orice raspundere pentru eventuale inexactitati sau erori in livrarea comenzilor si intelegeti si sunt de accord ca  AP nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta produselor oferite de magazine sau a serviciilor de livrare oferite de livratori.

Prin acceptarea prezentului contract, Utilizatorii declara ca sunt de acord ca, pe viitor, sa apere, sa garanteze si sa despagubeasca AP si partenerii sai in caz de litigii (inclusiv de proprietate intelectuala) in care le-ar putea fi atrasa raspunderea civila sau penala, inclusiv sa acopere cheltuielile de judecata si onorariile avocatiale, in cazul in care respectivele diferende ar putea avea legatura cu utilizarea Website-ului cu incalcarea termenilor si conditiilor sau a oricarui act normativ aplicabil. Utilizatorii declara ca vor coopera in vederea realizarii unei aparari comune in astfel de situatii. De asemenea, Utilizatorii sunt de acord sa ca AP si furnizorii sai terti nu vor fi tinuti raspunzatori de orice pretentii ale unor terti ce ar putea izvori din folosirea informatiilor sau a continutului de pe Website furnizate de catre Utilizatori/terți. 

Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale specificului Website-ului/aplicațiilor terțe, AP nu poate confirma, garanta corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia in cadrul prestării serviciilor. In consecinta AP nu poate fi trasa la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor.

Totodata, AP nu poate raspunde pentru: identitatea persoanelor care se inregistreaza ca Livratori, experienta profesionala acestora, calitatea serviciilor prestate, legalitatea serviciilor prestate si existenta avizelor, autorizatiilor, licentelor sau certificarilor necesare pentru a fi prestate si in general pentru niciun aspect referitor la relatiile directe sau indirecte dintre Utilizatorii Website-ului și Furnizorii de servicii terțe. AP nu va raspunde pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare utilizator, din imposibilitatea utilizarii Website-ului sau serviciilor oferite de catre furnizorii terți sau din interpretarea gresita a continutului de pe Website/ a comunicărilor cu AP/ livratorii.

Prin urmare, Utilizatorii sunt de acord ca prin acceptarea prezentului document sa exonereze AP, reprezentantii sau legali, angajatii si/sau colaboratorii acestuia de orice raspundere juridica si sa nu aiba in acest sens nicio pretentie morala sau pecuniara fata de acestia ca urmare a utilizarii Website-ului si a colaborarilor obtinute datorita acesteia.

AP, partenerii, colaboratorii, afiliatii, reprezentantii sai legali, angajatii, mandatarii sai etc. nu vor putea raspunde niciodata pentru prejudicii de orice fel, pentru orice temei juridic, izvorat din sau in legatura cu folosirea sau imposibilitatea de a folosi Website-ul si orice alte site-uri/pagini web/profiluri conexe (inclusiv ale site-urilor terte), orice functionalitate sau parte a WEbsit-eului, inclusiv, dar fara a se limita la daune directe, indirecte, moratorii, cominatorii, morale, materiale – damnunm emergens – beneficiu nerealizat – lucrum cessanss si orice alt fel de daune cauzate din culpa, neglijenta, neexecutare contractuala, chiar daca ar fi putut fi prevazute.

In cazul in care un Utilizator intampina probleme in legatura cu prestarea serviciilor de livrare sau calitatea/cantitatea produselor, fie de alta natura, acesta va incerca sa isi rezolve singur potentialele divergente. In cazul in care potentiala problema are legatura cu intermedierea serviciilor de către AP, acesta este rugat sa raporteze aceasta problema catre AP, detaliind situatia concreta. In aceasta situatie un reprezentant al AP va incerca sa solutioneze divergenta aparuta in mod amiabil intre parti.

9. ALTE CLAUZE

Prezentul document este guvernat de legislatia romana.

Orice litigii derivand din prezentul document se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente.

Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre AP si Client/Utilizator.

Pentru orice comunicare cu AP va rugam sa folositi adresa de e-mail: comenzi@livraripentruacasa.ro